sunnuntai 30. syyskuuta 2012

tein ruokaa

varasin keskusteluaikaa kärsivällisenä nausicaäna


sekä kylvin perustavanlaatuisessa itsesäälissä, ja heti sen alla maagisten asioiden luomisvarmuudessa.
 - Heta

lauantai 29. syyskuuta 2012

kuulkaas nyt, brittinäppylä!


Kun kuuntelin Knallia ja sateenvarjoa, sitä vanhempaa, Kauko Helovirta Hamilton Jonesina ja Pekka Autiovuori Lamina tietenkin.
- Heta

perjantai 28. syyskuuta 2012



tanssityttöjä Dynamossa kerran.
 


Lapsi Vuosaaren uimahallissa kerran. Siellä oli tuollainen hieno lapsenpesuallas.
 - Heta

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

 
Noniin, mäkin välillä laitan tänne jotain. En oo hirveesti jaksanu piirtää (muuta kun lopputyötä aina muutama tunti päivässä). Mulle tuli tossa kesällä yks yö tosi outo olo, minkä seurauksena join hirveesti kahvia jossa oli hirveesti sokeria ja askartelin leijan.. Löysin netistä sellasen sivuston, jossa neuvotaan kaikkien erilaisten leijojen askartelussa. Toi malli oli kai ainoa, johon mulla sillon keskellä yötä oli kotona kaikki tarvittavat matskut. Muuten oisin varmaan tehny jonkun valtavan lentokoneen tai lohikäärmeen... En oo vielä kokeillu lentääkö toi. Aina kun aattelee, et nyt vois mennä kokeilemaan, niin sataa tai ei tuule. Tai sit muuten vaan rupee nolottamaan. Oisin halunnu lennättää tota joskus yöllä jossain Kakolanmäellä lepakoiden seassa, kun vielä oli valosaa, mut sit lähdin Helsinkiin ja nyt siellä on kylmää ja pimeetä ja märkää yöllä.
(leijaohjeita, historiaa, eri maiden leijakulttuuria yms: http://chachapoya.free.fr/atelier/modeles/atelier.html)
 
-Emmi
 

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

kun kuuntelin radiota

Kun kuuntelin aikuisten eroottista kauhusatua Pet Shop. Se oli yllättävän hyvä. Ylen Ykkönen su klo 15.00, ma klo 19.03, la klo 22.10.

Kun Maija Elonheimo haastatteli Satu Hassia Brysselin koneessa. En muistanut yhtään, miltä Satu Hassi näyttää. Radiotoimittajista taas ei koskaan pidäkään saada selville ulkomuotoa. Illuusio karkaa eikä koskaan palaa. Brysselin kone Ylen Ykkösessä keskiviikkoisin kello 10.05.

Kun kuuntelin Kare Eskolan Välilevyjä, jossa puhuttiin balladeista ja soitettiin niitä. Kare Eskola puhui myös Magdaleenasta ja Jeesuksesta, joista innostuin niin, että haluaisin piirtää sarjakuvan. Ehkä piirrän enkä uhoa. Välilevyjä Ylen Ykkösessä maanantaisin kello 11.00, uusinta lauantaina kello 14.00   
- Heta

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Oli päässä Sirkka Turkkaa: --- niin moni upottaisi kätensä tukkametsään aivan lähelleen.

- Heta

maanantai 3. syyskuuta 2012